Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

‘Sonsuz Aşk’ göz pınarlarınızı kurutacak

Yılın en iddialı filmlerinden biri olan 'Sonsuz Aşk', yerli romantik film severler için yepyeni bir soluk olacak. Başrollerini Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen'in paylaştığı film, Külkedisi 'Zeynep' ve karizmatik doktoru 'Can'ın masalsı aşklarını konu ediniyor. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın, senaristliğini Deniz Akçay Katıksız'ın üstlendiği 'Sonsuz Aşk'; özellikle genç seyircilere seslenen acıklı bir aşk filmi...

AŞK VE TEDAVİSİ ZOR HASTALIK
Film, muhteşem Londra görüntüleriyle açılıyor. Genç yaşta profesör olan ve uluslararası çapta başarıyla ünlenen Beyin ve Sinir Cerrahı 'Prof. Dr. Can', Londra'da konuşmasını yapar ve İstanbul'a doğru yola çıkar... Bu sırada 'Zeynep', kardeşini okutabilmek için 'Can'ın evine temizliğe gider. İkilinin ilk karşılaşması, oldukça komik sahneler barındırıyor. Filmde 'Can' ve 'Zeynep' arasındaki sınıf farkı birçok sahnede vurgulanıyor. 'Sonsuz Aşk'ın duygu yüklü sahneleri, 'Can' ve 'Zeynep' aniden ve beklenmedik şekilde birbirlerinin hayatlarına girdiğinde başlıyor. Aşk ve tedavisi zor hastalık; sinema tarihinin ilk yıllarından beri, Yeşilçam, Bollywood ve Hollywood gibi farklı ekollerin en sevdiği melodram kalıplarından biri. 'Sonsuz Aşk'ta da bu kalıp, en doğru hatlarıyla kullanılmış ve ortaya izleyicinin göz pınarlarını kurutmaya aday bir yapıt çıkmış.

OYUNCU SEÇİMİ BAŞARILI

Filmin görüntüleri için Serkan Güler'i tebrik etmek gerekiyor. Özellikle deniz sahneleri ve geçişlerde kullanılan muhteşem görseller, filmin romantik dokusuna daha da katkı sağlamış. Oyunculuklara gelecek olursak... Evcen ve Yıldırım'ın aşk hikayelerindeki başarıları tartışılmaz. İkisi de duyguyu izleyiciye son derece başarılı aktarıyor. Fahriye Evcen'in kardeşini canlandıran kişinin, Evcen'e çok benzemesi de oyuncu seçiminin aceleye getirilmediğini gösteriyor. Ayrıca Cunda görüntüleri de herkesin içini açacak.

KATIKSIZ BİR MELODRAM
'Sonsuz Aşk'; şarkılar ve müziklerle seyirciyi film boyu kederli bir atmosferde tutuyor. Özellikle müzikler, filmin hüzün duygusunu daha da güçlendirmiş. Bütün bunların sonucunda; 'Sonsuz Aşk' için bir kısım seyircinin ellerinde mendillerle seyredeceği katıksız bir melodram diyebiliriz. Filmde 'Zeynep'in 'Tek bildiğimiz şey bu an, yarını bilemeyiz' demesi, izleyiciyi derinden etkileyecek. Özellikle ameliyat sahnesi göz pınarlarınızı kurutacak. 'Sonsuz Aşk', hafta sonu aşk dolu, çarpıcı bir film arayanlar için en doğru tercih olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA